Kosár tartalma
Kosár tartalma (0)

Aranykapu nyílik a boldogan

nevető Kozmikus Énünkre!

 

 

Otthonosan mozogsz a csodák világában?

Ezek Mágikus Eszközök

Gyémánt létraként emelkedik használója szívéből az ég felé.

AZ ERŐ BENNED VAN!

A mesterek szerint az igazi lelki felfedező úthoz nem új tájra van szüksége az emelkedő embernek, hanem új szemre.

Egy magasabb beavató intelligencia óhaja.
Modern sámánná teszi a használóját. Amit magában ezzel a használó megidéz az van. Nem lesz - hanem van. Létezik. És azzal az erővel fel is tudja venni a kapcsolatot.

Ez a létra a magasabb intelligencia világa felé szeretetből és bölcsességből van faragva. A bölcsek szerint, ha valaki a szívével fülel, hallhatja ennek a létrának a tetejéről jövő túlvilági boldog nevetést.

gallery/logosky01

Hiteles Forrás

 

Fontos, hogy ön ,olyan spirituális ereklyékhez jusson hozzá, amely segíti céljai elérésében , s csendje megvalósításában. A lélek puha takarója , ahogy rálapul mellünkre nem, csak megnyugtat, de meg is nyitja a tudat végtelen belső kapuit. 

Indiában azokért az emberekért programozzák az ereklyéket, akik valóban szeretnék megtapasztalni belső tudatuk teljes szivárványát, s teremtési lehetőségeiket. 

Kitárt kapu előtt állsz. Itt az idő, hogy belépj. Közvetítők vagyunk mi egy olyan világ birodalmából, ahol a legerősebb hatalom, a szeretet hatalma uralkodik. Az intuíció világából működő emberekkel nagyon jó, családi, őszinte kapcsolatot ápolunk. Akik mögött jártasság, tapasztalat, vagy őszinte érdeklődés van, azok képesek méltón használni azokat a szentséggel átitatott édes, mint a méz eszközöket, melyeket nyújtunk. A nálunk vásárló spirituális vándorok mindig reményt hoznak saját maguk fejlesztése mellett a világ többi lakójának számára is.

Az általunk közvetített szakrális ereklyéket Észak Indiában Rishik és guruk programozzák megfelelő rituálékkal, és titkos mantrákkal az élet minden területére. 

Az Egyből Jövünk A Szív Küldetésével.

Fontos, hogy tudja, az ereklyék használója emeli Föld bolygónk energia rezgését. Kitűzött célunk, hogy elérjük a 1.5 milliárd használót, hiszen ez egy olyan szakrális szám amely egy nagy gyógyítást adhat lakóbolygónknak. Ha ezt sikerül megugranunk eljön az arany kor új szintje, a gyémánt kor. Kérem mikor használja a szent tárgyakat, emlékezzen rá, hogy nem csak önmagát fogja kézen, hanem az egész bolygót és emberiséget.

WEBSHOP

Mantrika medál a párkapcsolódási egyensúly kódjával programozva
Mantrika medál a párkapcsolódási egyensúly kódjával programozva
Kategória:
Szerelem
Ár:
4125Ft
Leírás

Szeress radikálisan, a kozmosz teljes szíveként. Ki tud ellenállni egy ilyen erőnek? El tudja valaki azt képzelni, hogy a legnagyobb mesterek megjelennek mellette, és ne andalognánk meg egy Jézus Krisztus, vagy Buddha, vagy egy Indiai nagymester láttán? Mégis hány feljegyzés létezik a mesterekről, hogy rögtön szerelembe estek a jelenlétük, aurájuk mezejében? Ekkora varázserővel bír a szeretet, és a párkapcsolatba, illetve párválasztásba ezt a rezgést beemelve a kapcsolódás magasabb szintjére juthat a lelki lény. Speciális tantrikus, intimitás guruk kódjai kapcsolják össze ezekkel a szent ereklyékkel a tulajdonost.

Áldott programozó Kelyhek

A víz mágiája sokunk előtt ismert szent eljárás. Azonban nem mindegy, hogy a programozott vizet egy egyszerű pohárból vagy egy megáldott kristály kehelybe tároljuk. Aki szeretné, hogy élete radikális és gyors fordulatot vegyen,annak a kelyheket ajánljuk figyelmébe.

Programozott Medálok

Mindfullnes, Csakra egyensúlyozás, szerelem-szex, egészség és gazdagság. A programozott medálok a legnagyobb segítsége egy belső úton járónak. Több programmal áldott nyakéket találhatsz, így segítséget nyújt életed különdöző területeire. 

 

Hogyan kell használni a neuroenergetizált ereklyéket? 

Minden ereklye mellé pontos leírást, meditációt és hanganyagokat adunk, attól függően, hogy az adott kincs használatánál mire van szükséged. 

Programozott Kristály Ritkaságok

Kristály és aroma terápiás ereklyék a legmagasabb szintű rezgésekkel programozva, ahhoz, hogy ne csak elérd célod, de meg is tartsd azt minden körülmények között. 

Kapcsolat

Kérdése van vagy segítségre szorul? Írjon nekünk és készséggel segítünk önnek. 

Név  
Email  
Hogyan talált meg minket?  
Üzenet